+36 (20) 358 7007
polestudio.budapest@gmail.com

Hogyan kapcsolódhatok be a kezdő rúdtánc/rúdfitnesz órákra és mi a jelentkezés menete?

Óráinkra folyamatosan be lehet kapcsolódni előzetes email küldésével. Óráinkon limitált a létszám, bejelentkezés nélkül nem tudjuk helyedet biztosítani. Amennyiben olyan órára jelentkezel, ami rendszerint teltházas, megkérünk, hogy előre utald el az óra árát, ezzel biztosítva a helyedet. Amennyiben megtetszett ez a mozgásfajta és szeretnél a jövőben is jönni, igényelj tagsági plasztik kártyát, melynek segítéségével saját magad tudsz időpontot foglalni az időpontfoglalás menüpont alatt.

Az órákra be kell jelentkezni?

Igen, minden órát előzetes jelentkezéssel lehet látogatni. Helyedet az időpontfoglalás menüpontra kattintva foglalhatod le, ha már rendelkezel plasztik kártyával. Foglalás hiányában nem tudjuk garantálni, hogy lesz helyed és azt sem, hogy értesítést kapsz esetleges változásokról.

Először járok nálatok, hogy tudok jelentkezni?

Első órádra e-mailben tudsz jelentkezni. Az automata válaszban megkapod a bankszámlaszámomat, ahova az első óra árát tudod átutalni, miután egyeztettünk, hogy melyik órára szeretnél jönni. Foglalásod az óra díjának beérkezése után lesz végleges, az órával kapcsolatos esetleges változásról e-mailben kapsz értesítést.

Nincs bankkártyám, nem tudom elutalni az első óra árát.

Foglalásodat csak az óra díjának átutalásával/befizetésével tudod véglegesíteni. Lehetőséged van arra is, hogy jelentkezés nélkül jelensz meg az órán, ebben az esetben szabad helyek függvényében tudsz maradni az órán, és az órával kapcsolatos változásokról nem tudunk értesíteni.

Nem tudtam időben törölni a foglalásomat.

A POLE STUDIO házirendje szerint az órákat a kezdés előtt legalább 8 órával korábban kell törölni vagy módosítani, máskülönben a rendszer az alkalmat felhasználtnak tekinti, illetve az alkalmat ki kell fizetni.  Az órákat csak betegség esetén, orvosi igazolás bemutatásával tudjuk jóváírni. Az orvosi igazolást minden esetben a polestudio.budapest@gmail.com címre kérjük elküldeni.

Rendelkezem tagsági kártyával, de elfelejtettem a jelszavamat.

Ha elfelejtetted a jelszavadat, keress meg bennünket e-mailben és visszaállítjuk.

Soha nem sportoltam,  nem vagyok elég erős, elkezdhetem én is a rúdtáncot?

Óráink látogatásához előképzettség és sportos múlt nem előfeltétel. Rúdfitnesz óráink már az első alkalomtól tartalmaznak kiegészítő edzést, hogy a megfelelő izomcsoportokat erősítsük , amik elengedhetetlenek a későbbiekben az akrobatikus rudas trükkök kivitelezéséhez. Ajánljuk kiegészítő óráink látogatását is a gyorsabb haladás érdekében.

Nem vagyok elég hajlékony, mit tegyek?

Már kezdő tanítványaink is részt vehetnek speciális nyújtás óráinkon, hogy minél előbb elérhessék a haladó elemekhez szükséges hajlékonyságot.

Hány alkalom szükséges ahhoz, hogy akrobatikus elemeket is tanulhassak a rúdon fejjel lefelé?

Az első két szint elvégzéséhez minimum 10 -15 alkalom szükséges, egyénenként változó, ki milyen tempóban halad, ez függ erőnléti szinttől vagy milyen gyakran van lehetőséged óráinkat látogatni.

Van szintvizsga?

Szintvizsga nincs, az oktatók folyamatosan figyelemmel kísérik fejlődésedet és ha az adott szint elemeit elsajátítottad, a különböző elemeket össze is tudod kötni,  a következő szint elemeit fogják tanítani neked.

Mikor és hogyan tudok fizetni?

Órajegyet vagy bérletet az óra előtt tudsz vásárolni átutalással, Revolut-tal, a stúdióban jelenleg csak készpénzzel. 

Hány percesek az órák? A bérletek mikor járnak le?

Nálunk az rúdfitnesz órák és kiegészítő edzések 75 PERCESEK és bérleteink érvényessége a következő: 1O alkalmas bérlet 8 hét, 5 alkalmas bérlet 4 hét.

A bérlet minden óratípusra használható?

Bérleteddel bármelyik csoportos óránkat látogathatod, kivételt képeznek a versenyfelkészítések, workshopok és más hétvégi foglalkozások, amiknek az árát külön jelezzük.

Van lehetőség bérlet hosszabbításra vagy átadhatom a barátnőmnek?

A bérletek lejárata automatikusan hosszabbodik, ha saját hibánkból marad el az óra, a hivatalos ünnepnapok ebbe nem tartoznak bele. Abban az esetben, ha lebetegedtél vagy lesérültél, orvosi igazolás ellenében tudjuk meghosszabbítani a bérletedet, az orvosi dokumentumon igazolt napok számával. Más okból sajnos nem tudjuk bérletedet meghosszabbítani. A bérlet más személyre nem ruházható át.

Hol találom az aktuális órarendet?

Az aktuális órarend és a stúdióink elérhetősége honlapunkon, Instagram  és Facebook oldalunkon is megtalálható. Facebook és Instagram oldalunk mindig naprakész ezért ha bármi változás történik elsősorban ott jelezzük a napi kiírásban.

Még nem múltam el 18 éves, járhatok én is rúdfitnesz/rúdsport órára?

Óráinkat kortól és nemtől függetlenül bárki látogathatja. Fiatalkorúaktól, 18 év alatt,  szülői beleegyezést kérünk, a nyomtatványt emailben lehet igényelni. 9-15 éves tanítványainkat az órarend szerinti junior órákon várjuk, felnőtt óráinkat 16 éves kortól lehet látogatni.

Férfi vagyok, járhatok edzésre?

Óráink koedukáltak és szívesen fogadjuk férfi vendégeinket a haladó szinten.

Milyen edző felszerelést hozzak?

Már első órától ajánlott shortban, trikóban és mezítláb edzeni. Téli időszakban természetesen bemelegítéshez és nyújtáshoz meleg ruházatot lehet viselni ezeken felül. Testápoló és kézkrém használata óra előtt nem tanácsos.  Stretching órákra leggings, póló és zokni ajánlott. Higiéniai okokból kérjük hozz saját rúdtörlő rongyot és törölközőt, amit a matracodra tehetsz.

Magamon hagyhatom az ékszereimet?

Kérjük óra előtt távolítsd el az ékszereidet, balesetveszélyesek és felsérthetik a rúd felületét.

Komolyan gondolom a rúdsportot, szeretnék versenyezni. Van rá lehetőség?

Stúdiónk rendszeresen biztosít versenyzési lehetőséget amatőr, profi és elit szinten is. Heti három alkalommal versenyre készítés folyik, amit előzetes bejelentkezéssel látogathatnak tanítványaink.

Mi más teendőm van az első óra előtt?

Első órára érkezz legalább negyed órával korábban, hogy órakezdés előtt ki tudd tölteni Felelősség Nyilatkozatunkat és legyen időd átöltözni, egy kicsit körülnézni, ismerkedni a hellyel. Ha teheted hozz magaddal egy kisméretű törölközőt az izzadtságod letörlésére és vizet, hogy folyamatosan pótolhasd a folyadék veszteséget.

Hogyan tudok fizetni?

Átutalással és kérjük minden esetben írd be a közleménybe a nevedet, számlázási címedet és az óra dátumát.

Szabó Liza Erzsébet

MKB 

10101559-05427900-01005003

Revolut-al, személyesen a stúdióban pedig csak készpénzzel.

 

Várunk szeretettel!

POLE STUDIO

Hogy ne maradj le semmiről,