+36 (20) 358 7007
polestudio.budapest@gmail.com

Mikor kapcsolódhatok be a kezdő rúdtánc, rúdfitnesz órákra és mi a jelentkezés menete?

Kezdő óráinkra folyamatosan be lehet kapcsolódni előzetes bejelentkezés nélkül az első órára. Amennyiben megtetszett ez a mozgásfajta és szeretnél a jövőben is jönni, igényelj tagsági plasztik kártyát, melynek segítéségével tudsz időpontot foglalni a jövőben az időpontfoglalás menüpont alatt.

Az órákra be kell jelentkezni?

Igen, ha már rendelkezel plasztik tagsági kártyával, minden órát előzetes jelentkezéssel lehet látogatni. Helyedet az időpontfoglalás menüpontra kattintva foglalhatod le. Foglalás hiányában nem tudjuk garantálni, hogy lesz helyed.

Nem tudtam időben törölni a foglalásomat.

A POLE STUDIO házirendje szerint az órákat a kezdés előtt legalább 8 órával korábban kell törölni vagy módosítani, máskülönben a rendszer az alkalmat felhasználtnak tekinti, illetve az alkalmat ki kell fizetni. Pole Addict bérlet esetén egy-egy nappal rövidül a bérlet lejárata. Az órákat csak betegség esetén, orvosi igazolás bemutatásával tudjuk jóváírni. Az orvosi igazolást minden esetben a polestudio.budapest@gmail.com címre kérjük elküldeni.

Rendelkezem tagsági kártyával, de elfelejtettem a jelszavamat.

Ha elfelejtetted a jelszavadat, keress meg bennünket e-mailben és visszaállítjuk.

Túlhasználás jelentkezett az adatlapomon, nem tudok bejelentkezni, mit tegyek?

Ha órajeggyel látogatod óráinkat, vagy lejárt a bérleted, illetve elfogytak az alkalmaid, az OpTime időpontfoglalási rendszer ad egy alkalmat hitelbe, ez a -1 túlhasználás, melyet rendezned kell a következő alkalommal, majd újból tudsz jelentkezni.

Soha nem sportoltam,  nem vagyok elég erős, elkezdhetem én is a rúdtáncot?

Kezdő óráink látogatásához előképzettség és sportos múlt nem előfeltétel. Rúdfitnesz óráink már az első alkalomtól tartalmaznak kiegészítő edzést, hogy a megfelelő izomcsoportokat erősítsük , amik elengedhetetlenek a későbbiekben az akrobatikus rudas trükkök kivitelezéséhez.

Nem vagyok elég hajlékony, mit tegyek?

Már kezdő tanítványaink is részt vehetnek speciális nyújtás óráinkon, hogy minél előbb elérhessék a haladó elemekhez szükséges hajlékonyságot.

Hány alkalom szükséges ahhoz, hogy akrobatikus elemeket is tanulhassak a rúdon fejjel lefelé?

Az első két szint elvégzéséhez minimum 10 -15 alkalom szükséges, egyénenként változó, ki milyen tempóban halad, ez függ erőnléti szinttől vagy milyen gyakran van lehetőséged óráinkat látogatni.

Van szintvizsga?

Szintvizsga nincs, az oktatók folyamatosan figyelemmel kísérik fejlődésedet és ha az adott szint elemeit elsajátítottad, a különböző elemeket össze is tudod kötni,  javasolni fogják, hogy lépj egy szintet.

Mikor és hogyan tudok fizetni?

Órajegyet vagy bérletet az első óra előtt tudsz vásárolni jelenleg csak készpénzzel.

Hány percesek az órák? A bérletek mikor járnak le?

Nálunk az rúdfitnesz órák és kiegészítő edzések 90 PERCESEK és bérleteink érvényessége a következő: 1O alkalmas bérlet 8 hét, 5 alkalmas bérlet 4 hét, PoleAddict, havi korlátlan bérlet 3O napos.

A bérlet minden óratípusra használható?

Bérleteddel bármelyik csoportos óránkat látogathatod, kivételt képeznek a versenyfelkészítések, workshopok és más hétvégi foglalkozások, amiknek az árát külön jelezzük.

Van lehetőség bérlet hosszabbításra vagy átadhatom a barátnőmnek?

A bérletek lejárata automatikusan hosszabbodik, ha saját hibánkból marad el az óra, a hivatalos ünnepnapok ebbe nem tartoznak bele. Abban az esetben, ha lebetegedtél vagy lesérültél, orvosi igazolás ellenében tudjuk meghosszabbítani a bérletedet, más okból sajnos nem.  A bérlet más személyre nem ruházható át.

Hol találom az aktuális órarendet?

Az aktuális órarend és a stúdióink elérhetősége honlapunkon és Facebook oldalunkon is megtalálható. Facebook oldalunk mindig naprakész ezért ha bármi változás történik elsősorban ott jelezzük a napi kiírásban.

Még nem múltam el 18 éves, járhatok én is rúdfitnesz/rúdsport órára?

Óráinkat kortól és nemtől függetlenül bárki látogathatja. Fiatalkorúaktól, 18 év alatt,  szülői beleegyezést kérünk, a nyomtatványt emailben lehet igényelni. 6-15 éves tanítványainkat az órarend szerinti junior órákon várjuk, felnőtt óráinkat 16 éves kortól lehet látogatni.

Férfi vagyok, járhatok edzésre?

Óráink koedukáltak és szívesen fogadjuk férfi vendégeinket a haladó szinten.

Milyen edző felszerelést hozzak?

Már első órától ajánlott shortban, trikóban és mezítláb edzeni. Téli időszakban természetesen bemelegítéshez és nyújtáshoz meleg ruházatot lehet viselni ezeken felül. Testápoló és kézkrém használata óra előtt nem tanácsos.  Stretching órákra leggings, póló és zokni ajánlott.

Komolyan gondolom a rúdsportot, szeretnék versenyezni. Van rá lehetőség?

Stúdiónk rendszeresen biztosít versenyzési lehetőséget amatőr, profi és elit szinten is. Heti három alkalommal versenyre készítés folyik, amit előzetes bejelentkezéssel látogathatnak tanítványaink.

Mi más teendőm van az első óra előtt?

Első órára érkezz legalább negyed órával korábban, hogy órakezdés előtt ki tudd tölteni Felelősség Nyilatkozatunkat és legyen időd átöltözni, egy kicsit körülnézni, ismerkedni a hellyel. Ha teheted hozz magaddal egy kisméretű törölközőt az izzadtságod letörlésére és vizet, hogy folyamatosan pótolhasd a folyadék veszteséget.

 

Várunk szeretettel!

POLE STUDIO

Hogy ne maradj le semmiről,