+36 (20) 358 7007
polestudio.budapest@gmail.com

A SZABO LIZA POLE STUDIO azzal a céllal jött létre, hogy a mai modern szabadidős mozgásformák között egy új irányvonalat teremtsen és népszerűsítse a rúdsportot Magyarországon akár hobbi, akár versenyzői szinten.

A SZABO LIZA POLE STUDIO – koncepció új értelmet adott a korábbi sztereotípiáknak, így több éves kitartó munkánknak és törekvéseinknek köszönhetően, ma már az emberek erős, sportos és magabiztos nőkre asszociálnak a rúdtánc hallatán, sőt! Ma már egyre több férfi talál magának kihívást a rúd segítségével történő testedzésben, illetve a legfiatalabb generáció is bontogatja szárnyait a műfajban.

A rúdsport, rúdfitnesz egy függűlegesen rögzített rúd segítségével végrehajtható gyakorlatokat tartalmazó, akrobatikus mozgásforma, amely teljes mértékben kielégíti a funkcionális edzés foglamát. Az óráinkon végzett gyakorlatok/gyakorlatsorok egyszerre fejlesztik az izomerőt és a koordinációt, növelik a hajlékonyságot, illetve javítják a testtartást, ezáltal hozzájárulnak a jó közérzet és az egészséges életmód kialakításához.

A  SZABO LIZA POLE STUDIO szintrendszere hat, fokozatosan egymásra épülő szintből áll (Kezdő 1-2, Haladó 3-4, ill. Profi/Elit 5-6), így kortól, nemtől és edzettségtől függetlenül bárki biztonsággal elsajátíthatja a rudas trükköket az alapoktól, akár versenyzői szintig.

Várunk Téged is szeretettel!

Kövess minket Facebookon!

Legfrissebb információkért like-old Facebook oldalunkat: